Stroški dostave

Stroški dostave blaga znašajo 5,00 EUR, če je teža kupljenega blaga manjša od 31,5 kg. V kolikor je vrednost nakupa blaga večja od 30,00 EUR in teža kupljenega blaga manjša od 31,5 kg, je dostava brezplačna.

Stroški dostave za slamo Lenabox znašajo 30,00 EUR, če teža kupljenega blaga presega 31,5 kg.

V primeru, da teža kupljenega blaga presega 31,5 kg, bo Ponudnik obvestil kupca o stroških dostave za izbrane izdelke.

V primeru plačila z gotovino ob povzetju se račun poveča za manipulativne stroške v znesku  1,00 EUR.

CENIK STROŠKOV DOSTAVE

   

vrednost paketa in opis

teža paketa

strošek

do 29,99 eur

do 31,5 kg

5 eur

nad 30,00 eur

do 31,5 kg

brezplačno

slama Lenabox

nad 31,5 kg

30 eur

ostali paketi

nad 31,5 kg

30 eur

   

 

Pred potrditvijo nakupa bo Ponudnik kupca obvestil o stroških dostave za izbrane izdelke in o minimalnem znesku nakupa, ki je potreben za pridobitev brezplačne dostave.

Rok dostave izdelka

Na naslov, ki ga je navedel kupec, bo Ponudnik dostavil izdelke v roku, ki je naveden v sami spletni trgovini, v kolikor pogoji poslovanja ne določajo drugače, in lahko traja do 48 ur, šteto od koledarskega dne po datumu odobritve in plačilu naročila. Kupec mora izdelke ob dostavi sprejeti in ob tem preveriti, ali so v skladu z naročilom.

Ponudnik bo odposlal pošiljko v roku 14 delovnih dni od potrditve naročila oziroma od prejetega plačila v kolikor se naročnik odloči za plačilo po predračunu. Dobavni rok izdelkov po naročilu je 5 do 14 dni. V primeru težav ponudnika s pravočasno oddajo pošiljke,  je ponudnik o tem dolžan obvestiti naročnika in se z njim dogovoriti za podaljšanje roka dostave, zamenjavo izdelka ali prekinitvi naročila.

Izdelki, ki o na zalogi po potrditvi naročila, odpošljemo v roku 48 ur. Vsa naročila prejeta izven delovnih dni (vikend, prazniki), odpošljemo v roku 48 ur od prvega delovnega dne.

Ob naročilu večjega števila izdelkov vam bomo v primeru različnih dobavnih rokov (več kot 10 dni) dostavo izvedli deljeno. O tem vas bomo preko elektronske pošte tudi obvestili.

V primeru, da bi prišlo pri dostavi do zamud, vas bomo o tem preko elektronske pošte obvestili.

Dostavo plačil po povzetju izvaja hitra pošta. Hitra pošta zagotavlja dostavo po vsej Sloveniji v roku najkasneje 3 (treh) delovnih dneh od potrditve oddane pošiljke, odvisno od kraja vaše pošte. Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem takoj obvestite na clair@signaldoo.si ali nas pokličite na ++386 51 620 324 in za vas se bomo potrudili, da boste v najkrajšem možnem času prejeli naročeno blago.

Dostavo naročenih izdelkov plačanih po predračunu izvaja kurirska služba DPD. Če vas ob dostavi ni na naslovu, navedenem pri potrditvi naročila, bo podjetje DPD Slovenija na istem naslovu pustilo obvestilo o prispelem paketu. Obvestilo bo vsebovalo številko paketa in telefonsko številko podjetja DPD Slovenija. V roku štirih dni se morate s podjetjem DPD dogovoriti o novem datumu dostave. Če tega ne storite, bo DPD Slovenija poizkusil peti delovni dan ponovno dostaviti paket. V kolikor paketa ni možno ponovno vročiti, se paket brez obvestila vrne pošiljatelju. V kolikor vas ni mogoče najti na naslovu za dostavo in vam ni mogoče pustiti obvestila o prispelem paketu (na primer, če je stavba oziroma vhod za dostavo zaklenjen), potem bo DPD Slovenija paket ponovno poskušala dostaviti naslednji delovni dan. Če je tudi drugi poizkus dostave neuspešen, bo DPD Slovenija brez obvestila vrnila paket pošiljatelju.