Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov po dostavi paketa oziroma v fizični obliki po prevzemu paketa.

Na voljo so vam naslednji načini plačila:

Plačilo ob povzetju

Gotovina

Če kupec želi plačati ob prevzemu na dom ob dostavi DPD, mora pripraviti gotovino. Zato mora biti ne glede na vrednost naročila ob prevzemu osebno prisotnen.

Plačilo preko spleta

Kreditne ali debetne kartice Visa in Mastercard

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo). Po prejetju plačila na Ponudnikov TRR začne teči dogovorjeni rok za dobavo.

PayPal

Plačilo kupec opravi preko spletnega plačilnega vmesnika PayPal (preusmeritev na varno plačilo). Po prejetju plačila na Ponudnikov TRR začne teči dogovorjeni rok za dobavo.

Predračun (TRR)

Z nakazilom na račun podjetja Signal trgovsko podjetje, d. o. o., Zbilje 4H, 1215 Medvode, po ponudbi/predračunu, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obedelave. Pri tem načinu plačila se lahko proces dostave podaljša za 1–2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja Signal trgovsko podjetje, d.o.o..